Translate

Piata Digitala este o retea de publicitate online axata pe marketing bazat pe performanta.

Ser Solution a lansat platforma Piata Digitala ca urmare a cererii tot mai mari de publicitate online a pietei romanesti. 
Plata comisioanelor:
Plata comisioaneler se face o data pe luna, suma minima fiind 50 Euro. Comisioanele pentru luna curenta se vor plati in data de 15 a lunii urmatoare. Exemplu: Cistigurile din Iunie se vor plati in 15 Iulie. Platatile se vor efectua in lei la cursul BNR din ziua platii, prin transfer bancar in baza contractului semnat intre Piata Digitala si afiliat. Pentru mai multe informatii legate de modalitatile de plata va rugam sa va contactati afiliat managerul.
Program Referral:
Cistigati 2% bonus din cistigul fiecarui afiliati pe care l-ati recomandat.
Alaturate programului afiliat "Referral" si cistigi 2% pe luna din venitul fiecarui nou afiliat pe care l-ai recomandat retelei de afiliere Piata Digitala. Cei 2% din venitul afiliatilor recomandati va fi adaugat contului tau in timp real adica in momentul in care a fost generat, nu anual ca in cazul altor retele de afiliere.
E simplu, viziteaza sectiunea Referrals din partea de sus a paginii, dati click pe "Cod HTML" si alegeti metoda de promovare dorita. 
Program Loialitate:
Piata Digitala isi premiaza afiliati fideli acordind puncte de loyalitate pentru veniturile cistigate. Pentru fiecare Euro cistigat va vom acorda 1 punct. Avem disponibile 5 nivele continind diferite premii pe care le puteti revendica. Punctele se reporteaza de la o luna la alta.
Punctele dvs se gasesc in partea dreapta sus a sectiunii Home. Pentru mai multe informatii si lista cu premiile disponibile, vizitati sectiunea ”Loialitate” a meniului din partea de sus a pagini.
Pentru realizarea contului, accesati AICI, iar sub Login, apare scris mic si Utilizator nou?
Informatiile despe afiliat managerul gasiti in partea dreapta sus in sectiunea Home.
Alte informatii, gasiti accesand linkurile http://www.piatadigitala.ro/index/faq, http://blog.piatadigitala.ro/
Alte afaceri, in care trebuie investit bani, gasiti  AICI