Translate

CashBack Shopping, ne face parteneri cu peste 600 de magazine online

La programul de afiliere CashBack Shopping te poti inscrie AICI.
Informatii video, despre functionarea site-lui, gasiti AICI.
Invitati prietenii si iti vom credita contul cu un bonus 10% din cashabck-ul castigat de ei, dupa ce prietenii tai au castigat suma minima de retragere de 50 Lei
Nu exista nici o limita pentru numarul de prieteni pe care ii poti invita, ceea ce inseamna ca suma pe care o poti castiga este nelimitata!
Posteaza link-ul tau unic de recomandare pentru a invita prietenii pe e-mail, pe un forum-uri, pe site-uri web, pe Facebook, pe Google+, pe blog, etc.
Cum funcționează sistemul CashBack Shopping?
1. Faci cont pe CashBack Shopping
Fii convins că noi suntem partenerul tău de încredere de fiecare dată când vrei să faci banii care sa se întoarcă la tine.  Când contul este activat, treci la adunat bani. Dar mai întâi loghează-te.
2. Cumpără de oriunde, doar prin contul CashBack Shopping
Fie că vrei să cumperi o carte, jucării micuțului tău, haine, produse cosmetice, asigurări RCA, mâncare pentru animale, bilete de avion sau chiar o vacanță de vis, produse aparținând unor brand-uri cunoscute, mai întâi verifică dacă magazinul online preferat este în lista partenerilor CashBack Shopping. Nu uita că avem deja peste 600 de magazine online, iar numărul crește în fiecare zi.  Odată identificat magazinul preferat, poți începe să aduni bani. CashBack Shopping are pentru tine oferte exclusive. Pentru fiecare tranzacție online folosește link-urile oferite de platforma noastră către magazinul ales de tine. Doar așa aduni cashback în contul tău. Nu uita, orice tranzacție online încheiată prin intermediul platformei CashBack Shopping îți aduce comisioane de până la 10%. Noi împărțim cu tine  50% din comisionul oferit nouă de magazinul tău preferat pentru cumpărăturile pe care tu le faci.
Poti primi 10% din fiecare cashback castigat de prietenii tai, invita-ti prietenii si poti castiga bani fara sa cumperi absolut nimic, cu cat ai mai multi prieteni care fac cumparaturi cu atat castigi mai mult. Procentul de 10% este suportat in intregime de noi, prietenul tau va primi 100% din cashback!
3. Cumperi online, aduni cashback
După fiecare tranzacție online încheiată, comisionul primit se duce în contul tău. Când soldul din cont este de minim 50 lei, iti vom plati cashback-ul în contul bancar sau în paypal, in ultim azi a fiecarei luni. Banii nu se pot investi în alte cumpărături. Învață banii să se întoarcă la tine, fără niciun efort. La sfârșit de lună, vei simți economiile făcute.
Acum află ce promoții au magazinele tale preferate! CashBack Shopping le află pentru tine și te ține la curent! Fa-ti cont si primesti 10 lei bonus la inscriere!
Alte afaceri, in care trebuie investit bani, gasiti  AICI